Aantal personen: 2
-
Ingrediënten- 4 eetlepels olie
- 1 grote, gesnipperde teen knoflook
- 1 1/2 theelepel koekkruiden
- 2 verse perziken of 4 halve perziken uit blik, in schijfjes
- 3 bosuitjes in dunne ringetjes
- 25 gr blanke rozijnen
- 1 dl witte wijn
- 2 Quornschnitzels
- 2 eetlepels fijngehakte koriander
- Hot peppersauce
- Zout
-
Bereiding:- Verhit 2 eetlepels olie in een pan en fruit de knoflook zachtjes glazig
- Roer de koekkruiden erdoor
- Schep de perzikschijfjes met de uienringetjes, de rozijnen en de wijn erdoor en smoor de
perzik in ± 8 minuten zachtjes gaar - Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de Quornschnitzels in ± 8
minuten goudbruin - Roer de helft van de koriander door de saus en breng de saus pittig op smaak met hot
peppersauce en zout - Leg de Quornschnitzels op 2 borden en schep de saus erover en ernaast
- Strooi de rest van de koriander erover
- Lekker met aardappelpuree en sperzieboontjes