Aantal personen: 2


  • Ingrediënten

    • 4 eetlepels olie
    • 1 grote, gesnipperde teen knoflook
    • 1 1/2 theelepel koekkruiden
    • 2 verse perziken of 4 halve perziken uit blik, in schijfjes
    • 3 bosuitjes in dunne ringetjes
    • 25 gr blanke rozijnen
    • 1 dl witte wijn
    • 2 Quornschnitzels
    • 2 eetlepels fijngehakte koriander
    • Hot peppersauce
    • Zout


  • Bereiding:

    • Verhit 2 eetlepels olie in een pan en fruit de knoflook zachtjes glazig
    • Roer de koekkruiden erdoor
    • Schep de perzikschijfjes met de uienringetjes, de rozijnen en de wijn erdoor en smoor de
      perzik in ± 8 minuten zachtjes gaar
    • Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de Quornschnitzels in ± 8
      minuten goudbruin
    • Roer de helft van de koriander door de saus en breng de saus pittig op smaak met hot
      peppersauce en zout
    • Leg de Quornschnitzels op 2 borden en schep de saus erover en ernaast
    • Strooi de rest van de koriander erover
    • Lekker met aardappelpuree en sperzieboontjes