Aantal personen: 2
-
Ingrediënten- 2 Quornschnitzels
- 2 eetlepels olie
- 2 theelepels Kashmiri masala (potje Patak’s)
- 3 eetlepels fijngehakte gepelde pistachenootjes
- 1 eetlepel fijngeknipt bieslook
- 2 eetlepels fijngehakte koriander
- 3 kleine, gehalveerde trostomaten
- 50 gr geraspte geitenkaas
- 150 gr couscous
- 1/2 heel fijn gesnipperde rode ui
- 1/2 eetlepel fijngehakte munt
- Zeezout
- Versgemalen peper
-
Bereiding:- Verwarm de oven voor op 200°C
- Roer de olie en de Kashmiri masala door elkaar
- Bestrijk de schnitzels met 1 ruime eetlepel olie en leg ze in een wijde lage ovenschaal
- Schep er de pistachenootjes, het bieslook en 1 eetlepel koriander door en strijk het
pistachemengsel over de schnitzels uit - Zet de tomaatjes ernaast en strooi de geitenkaas erover
- Bak de Quornschnitzels in de oven in 10-15 minuten goudbruin en gaar
- Bereid de couscous volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking en schep er de rode
ui met de munt en de rest van de koriander door - Breng de couscous op smaak met zout en peper
- Schep de couscous in het midden op 2 warme borden, leg de Quornschnitzels erop en zet
de tomaatjes ernaast