Aantal personen: 2
-
Ingrediënten- 1 eetlepel olijfolie
- 1 pakje Quorn (175 gr)
- 2 uien in partjes
- 1 1/2 eetlepel bloem
- Zout
- Versgemalen peper
- 1 theelepel karwijzaad
- 1/2 eetlepel paprikapoeder
- Snufje cayennepeper
- 1 klein blikje tomatenpuree
- 1 geperst teentje knoflook
- 1 blik tomaatblokjes (400 gr)
- 1 grote rode paprika in repen
-
Bereiding:- Verhit de olie in een braadpan en bak de blokjes Quorn op matig vuur rondom bruin
- Bak de partjes ui 3 minuten mee
- Roer de bloem erdoor en voeg naar smaak zout en peper toe
- Voeg het karwijzaad, het paprikapoeder, de cayennepeper, de tomatenpuree en de
knoflook toe en bak ze 2 minuten mee - Roer de tomaatblokjes met het vocht door het Quornmengsel en schenk er 1 1/2 dl water
bij, zodat de Quorngoulash bijna onder staat - Voeg de repen paprika toe, laat het geheel aan de kook komen en laat het, met het deksel
op de pan, 15 minuten stoven - Laat het vocht op hoog vuur in 3 minuten iets inkoken en breng op smaak met zout en
peper - Geef er rijst bij