Aantal personen: 2


  • Ingrediënten

    • 1 eetlepel olijfolie
    • 1 pakje Quorn (175 gr)
    • 2 uien in partjes
    • 1 1/2 eetlepel bloem
    • Zout
    • Versgemalen peper
    • 1 theelepel karwijzaad
    • 1/2 eetlepel paprikapoeder
    • Snufje cayennepeper
    • 1 klein blikje tomatenpuree
    • 1 geperst teentje knoflook
    • 1 blik tomaatblokjes (400 gr)
    • 1 grote rode paprika in repen


  • Bereiding:

    • Verhit de olie in een braadpan en bak de blokjes Quorn op matig vuur rondom bruin
    • Bak de partjes ui 3 minuten mee
    • Roer de bloem erdoor en voeg naar smaak zout en peper toe
    • Voeg het karwijzaad, het paprikapoeder, de cayennepeper, de tomatenpuree en de
      knoflook toe en bak ze 2 minuten mee
    • Roer de tomaatblokjes met het vocht door het Quornmengsel en schenk er 1 1/2 dl water
      bij, zodat de Quorngoulash bijna onder staat
    • Voeg de repen paprika toe, laat het geheel aan de kook komen en laat het, met het deksel
      op de pan, 15 minuten stoven
    • Laat het vocht op hoog vuur in 3 minuten iets inkoken en breng op smaak met zout en
      peper
    • Geef er rijst bij