Aantal personen: 2


  • Ingrediënten

    • 2 gepaneerde Quornfilets
    • 5 eetlepels roerbakolie
    • 125 gr Chinese eiermie
    • 1 rode ui in 8 partjes
    • 150 gr shii-take in plakjes
    • 1/2 struik paksoi in grove repen
    • 2-3 eetlepels Japanse sojasaus
    • 1 eetlepel korianderblaadjes


  • Bereiding:

    • Verhit de helft van de olie in een kleine koekenpan en bak de Quornfilets in ± 8
      minuten goudbruin
    • Keer ze halverwege
    • Wel de mie ± 4 minuten in een pan met kokend water en laat de mie in een
      vergiet goed uitlekken
    • Verhit de rest van de olie in een wok en roerbak de ui en de shii-take ± 2 minuten
      op hoog vuur
    • Voeg de paksoi toe en laat de groente al omscheppend slinken
    • Schep de mie erdoor en warm het geheel al omscheppend nog even door
    • Schep de mie op 2 borden
    • Snijd de Quornfilets in plakjes van ± 2 cm breed en leg ze naast elkaar op de mie
    • Strooi de korianderblaadjes erover