Aantal personen: 2
-
Ingrediënten- 2 gepaneerde Quornfilets
- 5 eetlepels roerbakolie
- 125 gr Chinese eiermie
- 1 rode ui in 8 partjes
- 150 gr shii-take in plakjes
- 1/2 struik paksoi in grove repen
- 2-3 eetlepels Japanse sojasaus
- 1 eetlepel korianderblaadjes
-
Bereiding:- Verhit de helft van de olie in een kleine koekenpan en bak de Quornfilets in ± 8
minuten goudbruin - Keer ze halverwege
- Wel de mie ± 4 minuten in een pan met kokend water en laat de mie in een
vergiet goed uitlekken - Verhit de rest van de olie in een wok en roerbak de ui en de shii-take ± 2 minuten
op hoog vuur - Voeg de paksoi toe en laat de groente al omscheppend slinken
- Schep de mie erdoor en warm het geheel al omscheppend nog even door
- Schep de mie op 2 borden
- Snijd de Quornfilets in plakjes van ± 2 cm breed en leg ze naast elkaar op de mie
- Strooi de korianderblaadjes erover
- Verhit de helft van de olie in een kleine koekenpan en bak de Quornfilets in ± 8