Aantal personen: 2


  • Ingrediënten

    • 2 Quorn Southern Style burgers
    • 4 eetlepels olijfolie
    • 1 rode Spaanse peper
    • 2 perziken
    • 2 stengels bleekselderij in plakjes
    • 2 bosuitjes in ringetjes
    • 1/2 krop lollo rosso
    • 1/2 eetlepel balsamicoazijn
    • Zout
    • Versgemalen peper
    • 1 eetlepel verse tijmblaadjes


  • Bereiding:

    • Verhit 2 eetlepels olie in een koekenpan en bak de Quornburgers in ± 4 minuten
      goudbruin
    • Verwijder de zaadjes uit de peper en snijd de peper in dunne reepjes
    • Schil de perziken en snijd het vruchtvlees in blokjes
    • Was de sla, sla de bladeren goed droog en scheur ze in stukken
    • Klop in een kom 2 eetlepels olie en de azijn met zout, peper, de tijm en de peperreepjes
      tot een dressing
    • Schep er eerst de sla door en dan de stukjes perzik, de bleekselderij en de uiringetjes
    • Schep de salade op 2 borden en leg de Quornburgers ernaast
    • Lekker met gebakken aardappeltjes