Aantal personen: 2
-
Ingrediënten- 2 Quorn Southern Style burgers
- 4 eetlepels olijfolie
- 1 rode Spaanse peper
- 2 perziken
- 2 stengels bleekselderij in plakjes
- 2 bosuitjes in ringetjes
- 1/2 krop lollo rosso
- 1/2 eetlepel balsamicoazijn
- Zout
- Versgemalen peper
- 1 eetlepel verse tijmblaadjes
-
Bereiding:- Verhit 2 eetlepels olie in een koekenpan en bak de Quornburgers in ± 4 minuten
goudbruin - Verwijder de zaadjes uit de peper en snijd de peper in dunne reepjes
- Schil de perziken en snijd het vruchtvlees in blokjes
- Was de sla, sla de bladeren goed droog en scheur ze in stukken
- Klop in een kom 2 eetlepels olie en de azijn met zout, peper, de tijm en de peperreepjes
tot een dressing - Schep er eerst de sla door en dan de stukjes perzik, de bleekselderij en de uiringetjes
- Schep de salade op 2 borden en leg de Quornburgers ernaast
- Lekker met gebakken aardappeltjes
- Verhit 2 eetlepels olie in een koekenpan en bak de Quornburgers in ± 4 minuten