Aantal personen: 4


  • Ingrediënten

    • 3 eetlepels olie
    • 1 grote gesnipperde ui
    • 3 geperste teentjes knoflook
    • 350 gr gehalveerde Quornstukjes
    • 6 eetlepels ketjap manis
    • 6 gemberbolletjes (potje)
    • 1 eetlepel geraspte verse gember
    • 1 theelepel sambal oelek
    • Zout
    • Peper
    • Citroensap


  • Bereiding:

    • Verhit de olie en bak de ui en de knoflook hierin zachtjes ± 10 minuten
    • Voeg de Quorn toe en bak die ± 1 minuut mee
    • Roer er 1 1/2-2 dl water, de ketjap, de gember en de sambal door en laat het gerecht
      ± 10 minuten zachtjes stoven
    • Breng op smaak met zout, peper en eventueel wat citroensap
    • Lekker met gekookte rijst