Hoeveelheid: 900 grams brood

  • IngrediĆ«nten
    • 500 gram volkorenmeel
    • 325 ml water
    • 11 gram droge gist
    • 10 gram zout
    • 2,5 eetlepels Zwitserse strooikaas
    • 1 eetlepel magere melkpoeder
    • 1 eetlepel fructose
    • 4 koffielepels tijm
    • 3 koffielepels gedroogde uienvlokken
    • 2 koffielepels basilicum
    • 2 koffielepels knoflookpoeder
    • 2 koffielepels uienpoeder
    • 1 koffielepel oregano
    • 1 koffielepel paprikapoeder
    • Wat zongedroogde tomaatjes

  • Bereiding:
    • Laat eerst de gedroogde tomaatjes wellen in lauw water.
    • Doe het water samen met het zout in de bakvorm.
    • Stort hier het meel overheen en maak er een kuiltje in, hier kan de fructose, magere
      melkpoeder in gist in.
    • Het gist bovenop.
    • Bij het signaal dat eventuele overige ingrediĆ«nten erin kunnen, de kruiden, de
      fijngesneden tomaatjes en de Zwitserse kaas erbij doen.