Hoeveelheid: 900 grams brood
- Ingrediënten
- 500 gram volkorenmeel
- 325 ml water
- 11 gram droge gist
- 10 gram zout
- 2,5 eetlepels Zwitserse strooikaas
- 1 eetlepel magere melkpoeder
- 1 eetlepel fructose
- 4 koffielepels tijm
- 3 koffielepels gedroogde uienvlokken
- 2 koffielepels basilicum
- 2 koffielepels knoflookpoeder
- 2 koffielepels uienpoeder
- 1 koffielepel oregano
- 1 koffielepel paprikapoeder
- Wat zongedroogde tomaatjes
- Bereiding:
- Laat eerst de gedroogde tomaatjes wellen in lauw water.
- Doe het water samen met het zout in de bakvorm.
- Stort hier het meel overheen en maak er een kuiltje in, hier kan de fructose, magere
melkpoeder in gist in. - Het gist bovenop.
- Bij het signaal dat eventuele overige ingrediënten erin kunnen, de kruiden, de
fijngesneden tomaatjes en de Zwitserse kaas erbij doen.