Aantal personen: 4, hoofdgerecht


  • Ingrediënten

    • 2 verpakkingen AH Huistraiteur Verse Pizza Margherita (a 2 stuks, 510 g)
    • 1 pot gesneden bladspinazie (330 g, Hak)
    • 1 bakje kastanjechampignons (250 g)
    • 1 ui
    • 2 eetlepels olijfolie
    • 1 bakje verse roomkaas met kruiden (125 g, AH)
    • Versgemalen peper


  • Bereiding:

    • Oven voorverwarmen op 200 graden of gasovenstand 4
    • Pizza´s op bakplaten leggen
    • Spinazie laten uitlekken en vocht er goed uitdrukken
    • Kastanjechampignons schoonborstelen en in reepjes snijden
    • Ui pellen en snipperen
    • In koekenpan olijfolie verhitten
    • Ui en kastanjechampignons ± 5 minuten op hoog vuur bakken en vocht laten
      verdampen
    • Mengsel over pizza´s verdelen
    • Spinazie in kleine bergjes gelijkmatig over pizza´s verdelen
    • Op elk bergje spinazie 1 eetlepel roomkaas scheppen
    • Pizza´s bestrooien met peper en volgens gebruiksaanwijzing bakken