Aantal personen: 4, hoofdgerecht
-
Ingrediënten- 2 verpakkingen AH Huistraiteur Verse Pizza Margherita (a 2 stuks, 510 g)
- 1 pot gesneden bladspinazie (330 g, Hak)
- 1 bakje kastanjechampignons (250 g)
- 1 ui
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 bakje verse roomkaas met kruiden (125 g, AH)
- Versgemalen peper
-
Bereiding:- Oven voorverwarmen op 200 graden of gasovenstand 4
- Pizza´s op bakplaten leggen
- Spinazie laten uitlekken en vocht er goed uitdrukken
- Kastanjechampignons schoonborstelen en in reepjes snijden
- Ui pellen en snipperen
- In koekenpan olijfolie verhitten
- Ui en kastanjechampignons ± 5 minuten op hoog vuur bakken en vocht laten
verdampen - Mengsel over pizza´s verdelen
- Spinazie in kleine bergjes gelijkmatig over pizza´s verdelen
- Op elk bergje spinazie 1 eetlepel roomkaas scheppen
- Pizza´s bestrooien met peper en volgens gebruiksaanwijzing bakken