Aantal personen: 4
-
Ingrediënten- 1 rijpe avocado in stukjes
- 1 eetlepel citroensap
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 fijngesneden ui
- 2 stengels bleekselderij in plakjes
- 1 groene paprika in blokjes
- 1 fijngehakt teentje knoflook
- 2 theelepels chilipoeder
- 250 gr Quornstukjes
- 1 blikje tomaatstukjes (400 gr)
- 1 theelepel suiker
- 1/2 theelepel gedroogde oregano
- 1 dl magere yoghurt
- Zout
- Peper
-
Bereiding:- Besprenkel de avocado met citroensap
- Verhit de olie en bak daarin de ui, bleekselderij en de paprika ± 5 minuten
- Voeg de knoflook, het chilipoeder en de Quorn toe en bak die omscheppend ± 3
minuten mee - Voeg de tomaat, de suiker, de oregano, zout en peper toe en laat het gerecht 5-10
minuten zachtjes stoven - Roer de avocado en de yoghurt erdoor en warm nog 2 minuten door
- Serveer met dunne tagliatelle