Aantal personen: 4


  • Ingrediënten

    • 1 rijpe avocado in stukjes
    • 1 eetlepel citroensap
    • 1 eetlepel olijfolie
    • 1 fijngesneden ui
    • 2 stengels bleekselderij in plakjes
    • 1 groene paprika in blokjes
    • 1 fijngehakt teentje knoflook
    • 2 theelepels chilipoeder
    • 250 gr Quornstukjes
    • 1 blikje tomaatstukjes (400 gr)
    • 1 theelepel suiker
    • 1/2 theelepel gedroogde oregano
    • 1 dl magere yoghurt
    • Zout
    • Peper


  • Bereiding:

    • Besprenkel de avocado met citroensap
    • Verhit de olie en bak daarin de ui, bleekselderij en de paprika ± 5 minuten
    • Voeg de knoflook, het chilipoeder en de Quorn toe en bak die omscheppend ± 3
      minuten mee
    • Voeg de tomaat, de suiker, de oregano, zout en peper toe en laat het gerecht 5-10
      minuten zachtjes stoven
    • Roer de avocado en de yoghurt erdoor en warm nog 2 minuten door
    • Serveer met dunne tagliatelle