• Ingredi├źnten

    • 175 gram pindakaas
    • 400 gram paksoi
    • 1 Spaanse peper
    • 2 teentje knoflook
    • 1 theelepel ketoembar
    • 2 theelepels koenjit
    • 1 liter kippenbouillon
    • sojasaus
    • droge witte wijn


  • Bereiding:

    • Snij de knoflook in dunne plakjes
    • Snijd de paksoi in stukjes, was ze en laat ze uitlekken
    • Was de Spaanse peper, snijd hem in de lengte open, verwijder de zaden en zaadlijsten en snijd hem in lange dunne repen
    • Verhit in een wok wat olie en bak de paksoi op een hoog vuur ┬▒ 2 minuten
    • Voeg de knoflook, peperreepjes, ketoembar en koenjit toe en roerbak dit nog 2 minuten
    • Voeg de bouillon toe
    • Roer de pindakaas erdoor en voeg 2 theelepels sojasaus en wat wijn toe
    • Breng de soep snel aan de kook en laat hem op matig vuur nog 8 minuten doorkoken