aantal personen: 4
-
Ingrediënten:-
1 moot zalm a 300 gr -
1 prei in stukken -
1 ui in stukken -
1 tomaat in stukken -
6 pimentkorrels -
1 Madame Jeanette peper -
Zout -
Peper -
1 dl witte wijn -
250 gr inktvisringetjes -
300 gr gekookte mosselen -
4 kleine mulfilets -
4 ongekookte gamba’s -
Reepjes lente-ui -
Limoenschil
-
-
Bereiding:-
Breng de zalm, prei, ui, tomaat, piment, Madame Jeanette, zout, peper, wijn en ñ 7 dl water aan de kook en laat dit ñ 20 minuten zachtjes trekken -
Zeef daarna de bouillon -
Voeg eerst de inktvis en dan de mosselen aan de bouillon toe -
Verdeel de zalm in stukjes en leg die in de soep -
Verwarm de grill voor op de hoogste stand en grilleer de mulfilets en gamba’s ca 4 minuten -
Schep de bouillon in borden en leg de mul en de gamba’s erin -
Garneer met lente-ui en limoenschil
-