Aantal personen: 4
-
Ingrediënten- 4 gehalveerde rode paprika’s
- 4 stengels bleekselderij in dunne reepjes
- 350 gr Quorn
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 geperste teentjes knoflook
- 3 theelepels chilipoeder
- 1 eetlepel Provençaalse kruiden
- 150 gr verkruimelde feta of geitenkaas
- Een grote ingevette ovenschaal
-
Bereiding:- Kook de paprikahelften 5 minuten in ruim kokend water met zout
- Overgiet de bleekselderij met kokend water
- Laat de bleekselderij en de paprika’s uitlekken
- Verwarm de oven voor op 200°C
- Snijd de Quorn grof en vermeng hem met de olie, de knoflook, het chilipoeder, de
Provençaalse kruiden, de feta en de bleekselderij - Vul de paprikahelften met het Quornmengsel en leg ze in de ingevette ovenschaal
- Bak de paprika’s 25-30 minuten in het midden van de oven
- Lekker met aardappelpuree