Aantal personen: 4


  • Ingrediënten

    • 4 gehalveerde rode paprika’s
    • 4 stengels bleekselderij in dunne reepjes
    • 350 gr Quorn
    • 2 eetlepels olijfolie
    • 2 geperste teentjes knoflook
    • 3 theelepels chilipoeder
    • 1 eetlepel Provençaalse kruiden
    • 150 gr verkruimelde feta of geitenkaas
    • Een grote ingevette ovenschaal


  • Bereiding:

    • Kook de paprikahelften 5 minuten in ruim kokend water met zout
    • Overgiet de bleekselderij met kokend water
    • Laat de bleekselderij en de paprika’s uitlekken
    • Verwarm de oven voor op 200°C
    • Snijd de Quorn grof en vermeng hem met de olie, de knoflook, het chilipoeder, de
      Provençaalse kruiden, de feta en de bleekselderij
    • Vul de paprikahelften met het Quornmengsel en leg ze in de ingevette ovenschaal
    • Bak de paprika’s 25-30 minuten in het midden van de oven
    • Lekker met aardappelpuree