aantal: 6 a 8 stuks
- Ingrediënten:
- 1x basisrecept pannenkoeken (zoet)
- 1/2 sinaasappel
- 1/2 citroen
- 4 el kristalsuiker
- Bakboter
- 8 el cointreau
-
Bereiding:- Maak het beslag volgens het basisrecept
- Pers de sinaalappel en de citroen en doe het sap in een kom
- Meng er 4 eetlepels kristalsuiker door en verwarm het sap in een steelpannetje
- Verhit wat boter in een pan
- Doegenoeg beslag in de pan dat de gehele bodem net bedekt is
- Bak de pannenkoek aan beide kanten goudbruin
- Haal de pannenkoek door het vruchten sap
- Vouw in vieren en houd warm in de voorverwarmde oven op 75 graden
- Bak zo alle beslag op
- Leg er 2 op een bord
- Meng de resterende cointreau door het vruchtensap
- Besprenkel de pannenkoeken
- Dien onmiddellijk op