aantal: 6 a 8 stuks

  • Ingrediënten:
    • 1x basisrecept pannenkoeken (zoet)
    • 1/2 sinaasappel
    • 1/2 citroen
    • 4 el kristalsuiker
    • Bakboter
    • 8 el cointreau


  • Bereiding:

    • Maak het beslag volgens het basisrecept
    • Pers de sinaalappel en de citroen en doe het sap in een kom
    • Meng er 4 eetlepels kristalsuiker door en verwarm het sap in een steelpannetje
    • Verhit wat boter in een pan
    • Doegenoeg beslag in de pan dat de gehele bodem net bedekt is
    • Bak de pannenkoek aan beide kanten goudbruin
    • Haal de pannenkoek door het vruchten sap
    • Vouw in vieren en houd warm in de voorverwarmde oven op 75 graden
    • Bak zo alle beslag op
    • Leg er 2 op een bord
    • Meng de resterende cointreau door het vruchtensap
    • Besprenkel de pannenkoeken
    • Dien onmiddellijk op