• IngrediĆ«nten

    • 5 eieren
    • 150 gram mon chou
    • 150 gram gerookte zalmsnippers
    • een scheutje room
    • klein beetje witte peper
    • Beetje olie om in te bakken


  • Bereiding:

    • De eieren klutsen met de room, maar het mag niet schuimen
    • Doe wat olie in de pan en laat de pan heet worden
    • Schenk de helft van het eimengsel erin
    • Als het bijna gestold is wat witte peper er over strooien
    • Als de bovenkant droog is de omelet uit de pan op een plank laten glijden
    • De tweede omelet bakken en beide omeletten af laten koelen
    • De zalmsnippers met de mon chou vermengen, bij voorkeur in de keukenmachine
    • Het monchou/zalm-mensel over de omeletten verdelen en uitsmeren; 1 cm van de rand vrijhouden
    • De omeletten oprollen en strak in plastic folie verpakken en dan in de koelkast een paar uur laten opstijven
    • Voor gebruik in plakjes snijden