aantal personen: 2
- Ingrediƫnten
- 4 eieren
- 2 theelepels sojasaus
- 1 eetlepel water
- olijfolie
- peper en zout
- 3 rijpe vleestomaten
- 2 eetlepels verse gehakte basilicum
- cayennepeper en zout
- Bereiding:
- Pel de tomaten, verwijder de pitten en snij het vruchtvlees in stukjes
- Doe ze in een pannetje met wat cayennepeper en zout en laat 5 minuten onafgedekt stoven, zodat het water wat kan verdampen. Doe er op het laatste van de kooktijd de basilicum bij
- Klop in een kom de eieren los met de sojasaus, het water peper en zout naar smaak
- Verhit wat olijfolie in een pan en giet er 1/3 van het eimengsel in. Bak een flinterdunne omelet
- Laat op een bord glijden en hou warm. Bak op dezelfde manier nog 3 omeletten
- Rol ze op en snij in vingerdikke plakjes. Verwarm de saus tot tegen de kook en schenk over de omeletreepjes