Aantal personen: 4
-
Ingrediënten- 250 gr mihoen
- 200 gr varkenspoulet
- 75 gr garnalen
- 1 grote ui
- 1 teentje knoflook
- 1 grote prei
- 1 bosje selderij
- 400 gr witte kool
- 150 gr taugé
- Ketjap
- Peper
- Zout
- Citroensap
- Stukje trassie
- Mespunt djahé
- Olie
-
Bereiding:- Breng een flinke pan water aan de kook
- Doe, als het kookt het vuur uit en leg de mihoen in het kokende water
- Laat het precies 3 minuten staan en doe de mihoen dan voorzichtig over in een vergiet
- Spoel hem af met koud water en laar uitlekken
- Snijd en was de groenten en laat ze uitlekken
- Bak het vlees in de hete olie en voeg de uitgelekte groenten, de trassie, een scheutje ketjap, peper, zout en djahé toe
- Laat zachtjes stoven tot de groenten bijna gaar zijn
- Doe de mihoen en garnalen erbij en laat alles warm worden
- Roer tot slot het citroensap erdoor