Aantal personen: 4


  • Ingrediënten

    • 250 gr mihoen
    • 200 gr varkenspoulet
    • 75 gr garnalen
    • 1 grote ui
    • 1 teentje knoflook
    • 1 grote prei
    • 1 bosje selderij
    • 400 gr witte kool
    • 150 gr taugé
    • Ketjap
    • Peper
    • Zout
    • Citroensap
    • Stukje trassie
    • Mespunt djahé
    • Olie


  • Bereiding:

    • Breng een flinke pan water aan de kook
    • Doe, als het kookt het vuur uit en leg de mihoen in het kokende water
    • Laat het precies 3 minuten staan en doe de mihoen dan voorzichtig over in een vergiet
    • Spoel hem af met koud water en laar uitlekken
    • Snijd en was de groenten en laat ze uitlekken
    • Bak het vlees in de hete olie en voeg de uitgelekte groenten, de trassie, een scheutje ketjap, peper, zout en djahé toe
    • Laat zachtjes stoven tot de groenten bijna gaar zijn
    • Doe de mihoen en garnalen erbij en laat alles warm worden
    • Roer tot slot het citroensap erdoor