Aantal personen: 4


  • Ingrediënten

    • 500 gr mihoen
    • 350 gr varkensvlees of kip
    • 150 gr gepelde garnalen
    • 2 uien
    • 2 teentjes knoflook
    • 1 prei
    • Ketjap
    • Peper
    • Zout
    • Reuzel of plantaardige olie


  • Bereiding:

    • Breng water aan de kook en doe hier de mihoen ± 3 minuten in (de pan is dan van het vuur af)
    • Spoel de mihoen met koud water af en laat deze uitlekken
    • Snijd het vlees in kleine stukjes, de prei in schuine reepjes en wrijf de uien en knoflook fijn
    • Fruit dan de uien en knoflook in de reuzel lichtbruin, voeg hier het vlees bij en bak dit gaar
    • Voeg de prei, de met water verdunde ketjap, mihoen, garnalen, zout en peper toe
    • De mihoen met 2 vorken al omscheppend au bain marie verwarmen anders gaat ze vast zitten
    • Garneer de mihoen met reepjes omelet en ham