aantal personen: 4


  • Ingrediënten:


    • 1 in plakken gesneden rode ui

    • 1/2 dl water

    • 1 theelepel cayennepeper

    • 250 gr gekookte sperziebonen

    • 1 blik zwarte bonen (450 gr, uitgelekt en afgespoeld

    • 1 blik rode kidneybeans (450 gr), uitgelekt en afgespoeld

    • 1 blik witte bonen (450 gr), uitgelekt en afgespoeld

    • 200 gr maiskorrels, diepvries, ontdooid

    • 2 eetlepels gehakt korianderblad of peterselie

    • Chili-koriander dressing


  • Bereiding:


    • Breng de ui met het water in een sauspan aan de kook

    • Laat zachtjes koken tot de ui zacht is en de ringen van elkaar scheiden, ca. 4 1/2 minuut

    • Voeg de cayennepeper toe en roer tot hij goed met de uien is gemengd

    • Neem de pan van het vuur

    • Voeg alle ingrediënten in een grote schaal samen en schep voorzichtig door elkaar tot alles goed is vermengd

    • Sluit de schaal af en laat de salade 1-2 uur koelen, zodat de smaken goed met elkaar mengen