aantal personen: 4
-
Ingrediënten:-
1 in plakken gesneden rode ui -
1/2 dl water -
1 theelepel cayennepeper -
250 gr gekookte sperziebonen -
1 blik zwarte bonen (450 gr, uitgelekt en afgespoeld -
1 blik rode kidneybeans (450 gr), uitgelekt en afgespoeld -
1 blik witte bonen (450 gr), uitgelekt en afgespoeld -
200 gr maiskorrels, diepvries, ontdooid -
2 eetlepels gehakt korianderblad of peterselie -
Chili-koriander dressing
-
-
Bereiding:-
Breng de ui met het water in een sauspan aan de kook -
Laat zachtjes koken tot de ui zacht is en de ringen van elkaar scheiden, ca. 4 1/2 minuut -
Voeg de cayennepeper toe en roer tot hij goed met de uien is gemengd -
Neem de pan van het vuur -
Voeg alle ingrediënten in een grote schaal samen en schep voorzichtig door elkaar tot alles goed is vermengd -
Sluit de schaal af en laat de salade 1-2 uur koelen, zodat de smaken goed met elkaar mengen
-