Aantal personen: 2
-
Ingrediënten- 175 gr Quornstukjes
- 2 kleine ciabatta’s
- 1 teen knoflook
- 3 eetlepels olijfolie
- 2 stevige tomaten
- 1/2 gesnipperde rode ui
- 1 bosuitje in ringetjes
- 12 zwarte olijven in stukjes
- 1/2 zakje fijngehakte verse Italiaanse kruiden
- Hot peppersauce
- Zout
- Versgemalen zwarte peper
- 1 bolletje mozzarella in dunne plakjes
-
Bereiding:- Verwarm de grill voor
- Snijd de ciabatta’s open, wrijf de snijvlakken in met knoflook, bestrijk ze dun met olijfolie
en rooster ze onder de grill goudbruin - Ontvel de tomaten, verwijder de pitjes en snijd het vruchtvlees in blokjes
- Schep de Quornstukjes in een kom met de rest van de olie, de rode ui, de bosui, de
olijven en 3/4 van de kruiden door elkaar en breng dit op smaak met enkele druppels hot
peppersauce, zout en peper - Verdeel het Quornmengsel over de ciabatta’s, leg de plakjes mozzarella erop en strooi er
de rest van de kruiden over - Schuif de ciabatta’s op een bakplaat ± 10 cm onder de hete grill en laat de
mozzarella in ± 3 minuten smelten