Aantal personen: 2


  • Ingrediënten

    • 175 gr Quornstukjes
    • 2 kleine ciabatta’s
    • 1 teen knoflook
    • 3 eetlepels olijfolie
    • 2 stevige tomaten
    • 1/2 gesnipperde rode ui
    • 1 bosuitje in ringetjes
    • 12 zwarte olijven in stukjes
    • 1/2 zakje fijngehakte verse Italiaanse kruiden
    • Hot peppersauce
    • Zout
    • Versgemalen zwarte peper
    • 1 bolletje mozzarella in dunne plakjes


  • Bereiding:

    • Verwarm de grill voor
    • Snijd de ciabatta’s open, wrijf de snijvlakken in met knoflook, bestrijk ze dun met olijfolie
      en rooster ze onder de grill goudbruin
    • Ontvel de tomaten, verwijder de pitjes en snijd het vruchtvlees in blokjes
    • Schep de Quornstukjes in een kom met de rest van de olie, de rode ui, de bosui, de
      olijven en 3/4 van de kruiden door elkaar en breng dit op smaak met enkele druppels hot
      peppersauce, zout en peper
    • Verdeel het Quornmengsel over de ciabatta’s, leg de plakjes mozzarella erop en strooi er
      de rest van de kruiden over
    • Schuif de ciabatta’s op een bakplaat ± 10 cm onder de hete grill en laat de
      mozzarella in ± 3 minuten smelten