Aantal personen: 2


  • Ingrediënten

    • 175 gr Quornstukjes
    • 500 gr ongeschilde vastkokende aardappelen
    • 1 courgette
    • 4 eetlepels olie
    • 1/2 eetlepel chilipoeder
    • 3 eetlepels fijngehakte verse Provençaalse kruiden
    • 2 fijngehakte tenen knoflook
    • 1 rode ui in dunne partjes
    • 12 kerstomaatjes
    • (grof zee)zout
    • Versgemalen zwarte peper


  • Bereiding:

    • Verwarm de oven voor op 200°C
    • Boen de aardappelen onder stromend water schoon en snijd ze in stukken van 3-4 cm
    • Snijd de courgette in plakken van ± 2 1/2 cm dik
    • Roer in een kom de olie, het chilipoeder, de kruiden en de knoflook door elkaar en schep
      de aardappelstukken, de courgette, de ui, de tomaten en de Quornstukjes erdoor
    • Schep dit mengsel in een ingevette ovenschaal en bak het gerecht in de oven in 40-50
      minuten goudbruin en gaar
    • Strooi er naar smaak zout en peper over
    • Lekker met een groene salade