Aantal personen: 2
-
Ingrediënten- 175 gr Quornstukjes
- 500 gr ongeschilde vastkokende aardappelen
- 1 courgette
- 4 eetlepels olie
- 1/2 eetlepel chilipoeder
- 3 eetlepels fijngehakte verse Provençaalse kruiden
- 2 fijngehakte tenen knoflook
- 1 rode ui in dunne partjes
- 12 kerstomaatjes
- (grof zee)zout
- Versgemalen zwarte peper
-
Bereiding:- Verwarm de oven voor op 200°C
- Boen de aardappelen onder stromend water schoon en snijd ze in stukken van 3-4 cm
- Snijd de courgette in plakken van ± 2 1/2 cm dik
- Roer in een kom de olie, het chilipoeder, de kruiden en de knoflook door elkaar en schep
de aardappelstukken, de courgette, de ui, de tomaten en de Quornstukjes erdoor - Schep dit mengsel in een ingevette ovenschaal en bak het gerecht in de oven in 40-50
minuten goudbruin en gaar - Strooi er naar smaak zout en peper over
- Lekker met een groene salade