aantal personen: 4
-
Ingrediënten:-
8 kalfsbiefstukjes van 45 g per stuk -
4 borrelglaasjes Els La Vera -
2 eieren -
Zout -
Peper -
100 g bloem -
250 g boter -
3 dl bruine saus (pakje) -
Klein blikje tomatenpuree
-
-
Bereiding:-
Biefstukjes tussen 2 laagjes plasticfolie plat slaan -
Biefstukjes in een schaal leggen en 3 glaasjes Els La Vera erover schenken -
Biefstukjes ca. 30 minuten laten marineren -
Eieren loskloppen met zout en peper -
Biefstukjes uit de marinade halen, eerst door bloem en daarna door losgeklopt ei wentelen -
Piccata’s in niet te weinig boter bruin en gaar bakken in ca. 8 minuten Piccata’s uit pan halen en warm houden -
Boter uit pan schenken, tomatenpuree toevoegen en even meebakken -
Met 1 glaasje Els La Vera afblussen en bruine saus erdoor roeren -
Saus nog 5 minuten koken en bij piccata’s serveren
-