aantal personen: 4


  • IngrediĆ«nten:

    • 8 lamskoteletten van 100 g elk
    • 4 el olijfolie
    • 1 el witte vermouth
    • Zout
    • Vergemalen zwarte peper
    • 1 takje marjolein
    • 1 takje tijm
    • 1 koffielepel rozemarijn
    • 30 gr reuzel
    • 1 limoen


  • Bereiding:

    • Meng de olijfolie, de vermouth, het zout, de peper, de tijm, de marjolein en de gehakte rozemarijn
    • Bestrijk er het vlees mee en laat dit gedurende 1 nacht trekken in de koelkast
    • Bak het vlees aan beide kanten bruin in de reuzel en laat het aan iedere kant nog 2 min. verder bakken
    • Serveer het vlees met de limoenpartjes, pasta zoals spagetti of tagliatelli, kruidenboter en verse peultjes
    • Versier de schotel met enkele blaadjes munt