aantal personen: 3
-
Ingrediënten:- 60 gr boter
- 8 cl sterke koffie
- 120 gr honing
- 2 el Worcestershiresaus
- 1/4 tl foelie
- 1/4 tl cardamom
- 1/2 tl kaneel
- 1/4 tl allspice
- 1/4 el citroensap
- 30 gr geklaarde boter (ghee)
- 6 lamskoteletjes
- Gekookte rijst
- Ontpitte pruimen
- Verse rozemarijn
- Bereiding:
- Smelt boter op een laag vuur, voeg koffie, honing, Worcestershiresaus, specerijen en citroensap toe
- Goed mengen, er een deksel op doen en van het vuur halen
- Bak de koteletjes bruin in de geklaarde boter
- Zet de saus weer op het vuur, breng en de kook en giet over het vlees
- Dien op met gekookte rijst en pruimen die in de saus werden opgewarmd
- Garneer met rozemarijn