aantal personen: 3


  • IngrediĆ«nten:

    • 60 gr boter
    • 8 cl sterke koffie
    • 120 gr honing
    • 2 el Worcestershiresaus
    • 1/4 tl foelie
    • 1/4 tl cardamom
    • 1/2 tl kaneel
    • 1/4 tl allspice
    • 1/4 el citroensap
    • 30 gr geklaarde boter (ghee)
    • 6 lamskoteletjes
    • Gekookte rijst
    • Ontpitte pruimen
    • Verse rozemarijn

  • Bereiding:
    • Smelt boter op een laag vuur, voeg koffie, honing, Worcestershiresaus, specerijen en citroensap toe
    • Goed mengen, er een deksel op doen en van het vuur halen
    • Bak de koteletjes bruin in de geklaarde boter
    • Zet de saus weer op het vuur, breng en de kook en giet over het vlees
    • Dien op met gekookte rijst en pruimen die in de saus werden opgewarmd
    • Garneer met rozemarijn