Aantal personen: 4


  • IngrediĆ«nten

    • 500 gr varkensvlees
    • 250 gr frikadellen (kip of vlees)
    • 1 bord geweekte laksa
    • 100 gr gekookte garnalen
    • 150 gr champignons
    • 1 kleine fijngesneden prei
    • 5 teentjes knoflook
    • 150 gr jonge peultjes
    • Olie
    • Boter
    • 2 eetl taotjo
    • 1 eetl fijngesneden peterselie
    • Zout
    • Peper


  • Bereiding:

    • Kook het in stukjes gesneden varkensvlees even in water en bak het daarna met de frikadellen in olie lichtbruin
    • Voeg de fijngesneden uien, knoflook, zout en de garnalen aan het vlees toe en bak de even mee
    • Voeg nu een volle lepel boter, de groenten en de overige kruiden toe
    • Laat het geheel even bakken en blus het daarna met de bouillon af
    • Breng het gerecht met peper en zout op smaak en laat het nog enkele minuten doorkoken tot het vlees gaar is