Aantal personen: 4
-
Ingrediënten- 500 gr varkensvlees
- 250 gr frikadellen (kip of vlees)
- 1 bord geweekte laksa
- 100 gr gekookte garnalen
- 150 gr champignons
- 1 kleine fijngesneden prei
- 5 teentjes knoflook
- 150 gr jonge peultjes
- Olie
- Boter
- 2 eetl taotjo
- 1 eetl fijngesneden peterselie
- Zout
- Peper
-
Bereiding:- Kook het in stukjes gesneden varkensvlees even in water en bak het daarna met de frikadellen in olie lichtbruin
- Voeg de fijngesneden uien, knoflook, zout en de garnalen aan het vlees toe en bak de even mee
- Voeg nu een volle lepel boter, de groenten en de overige kruiden toe
- Laat het geheel even bakken en blus het daarna met de bouillon af
- Breng het gerecht met peper en zout op smaak en laat het nog enkele minuten doorkoken tot het vlees gaar is