-
Ingrediënten- 40 gr zachte boter
- 50 gr bruine basterdsuiker
- 1 1/2 theelepel koekkruiden
- Zout
- 100 gr zelfrijzend bakmeel
- 2 eetlepels melk
-
Bereiding:- Doe de boter, de basterdsuiker, de koekkruiden en een snufje zout in
een kom en roer het met een vork tot een egale zachte massa - Voeg al roerend de helft van het zelfrijzend bakmeel en 1 eetlepel melk
toe en vermeng alles goed - Voeg de rest van het zelfrijzend bakmeel en eventueel 1 eetlepel melk
toe en kneed het met een koele hand tot een soepel deeg - Verwarm de oven voor op 175°C en vet een bakblik in
- Vorm van het deeg ± 100 balletjes van 1 cm doorsnee, druk ze
iets plat en leg ze op het bakblik - Bak de kruidnoten in het midden van de oven in een kwartier bruin en
gaar en laat ze uit de oven op het bakblik afkoelen
- Doe de boter, de basterdsuiker, de koekkruiden en een snufje zout in