aantal personen: 12
-
Ingrediënten:-
1 kg stofvlees in blokjes -
2 el olie -
7.5 dl water -
1 grote gehakte ui -
2 tl peper -
1 tl zout, opt. -
1.5 tl knoflookpoeder -
1 tl rozemarijn -
1 tl oregano -
1 tl basilicum -
1 tl marjolein -
2 laurierbladen -
180 g tomatenpasta -
2 koppen wortel in schijfjes -
2 koppen aardappel in blokjes -
1 grote gehakte groene paprika -
1 pakje bevroren princessebonen van 300g -
1 pakje bevroren erwtjes van 300 g -
1 pakje bevroren maïs van 300 g -
250 g champignons in schijfjes -
3 tomaten in partjes
-
-
Bereiding:-
Laat vlees bruin braden -
Voeg water, uien, kruiden en tomatenpasta toe -
Laat 1.5 uur sudderen -
Voeg aardappels, wortels en paprika toe -
Sudder 30 min -
Voeg indien nodig water toe -
Roer er de overige -
ingrediënten door -
Laat nog 20 min. sudderen
-