aantal personen: 12


  • Ingrediënten:


    • 1 kg stofvlees in blokjes

    • 2 el olie

    • 7.5 dl water

    • 1 grote gehakte ui

    • 2 tl peper

    • 1 tl zout, opt.

    • 1.5 tl knoflookpoeder

    • 1 tl rozemarijn

    • 1 tl oregano

    • 1 tl basilicum

    • 1 tl marjolein

    • 2 laurierbladen

    • 180 g tomatenpasta

    • 2 koppen wortel in schijfjes

    • 2 koppen aardappel in blokjes

    • 1 grote gehakte groene paprika

    • 1 pakje bevroren princessebonen van 300g

    • 1 pakje bevroren erwtjes van 300 g

    • 1 pakje bevroren maïs van 300 g

    • 250 g champignons in schijfjes

    • 3 tomaten in partjes


  • Bereiding:


    • Laat vlees bruin braden

    • Voeg water, uien, kruiden en tomatenpasta toe

    • Laat 1.5 uur sudderen

    • Voeg aardappels, wortels en paprika toe

    • Sudder 30 min

    • Voeg indien nodig water toe

    • Roer er de overige

    • ingrediënten door

    • Laat nog 20 min. sudderen