aantal personen: 4


  • Ingrediënten:


    • 1 blik krab (250 gr)

    • 1 schoongemaakte, in repen gesneden venkelknol

    • 1 kop taug‚ (met kokend water overgoten)

    • 1 groene paprika (van zaad ontdaan, in dunne repen)

    • 1 rode peper (van zaad ontdaan, in repen)

    • 1/4 theelepel zout

    • 1/2 theelepel mosterdpoeder

    • Vers gemalen zwarte peper

    • 1 eetlepel citroensap

    • 1 eetlepel wijnazijn

    • 6 eetlepels olijfolie

    • 1 eetlepel sojasaus (geen ketjap!!)


  • Bereiding:


    • Snijd de krab in kleine stukjes en meng die met de venkel, taug‚ en paprika

    • Schep alles losjes om

    • Meng zout, citroensap, mosterd, peper en azijn goed door elkaar, voeg de olie toe en klop het tot een glad mengsel

    • Voeg de sojasaus toe en meng het goed

    • Schep dit mengsel, vlak voor het opdienen, losjes door de salade