aantal personen: 4
-
Ingrediënten:-
1 blik krab (250 gr) -
1 schoongemaakte, in repen gesneden venkelknol -
1 kop taug‚ (met kokend water overgoten) -
1 groene paprika (van zaad ontdaan, in dunne repen) -
1 rode peper (van zaad ontdaan, in repen) -
1/4 theelepel zout -
1/2 theelepel mosterdpoeder -
Vers gemalen zwarte peper -
1 eetlepel citroensap -
1 eetlepel wijnazijn -
6 eetlepels olijfolie -
1 eetlepel sojasaus (geen ketjap!!)
-
-
Bereiding:-
Snijd de krab in kleine stukjes en meng die met de venkel, taug‚ en paprika -
Schep alles losjes om -
Meng zout, citroensap, mosterd, peper en azijn goed door elkaar, voeg de olie toe en klop het tot een glad mengsel -
Voeg de sojasaus toe en meng het goed -
Schep dit mengsel, vlak voor het opdienen, losjes door de salade
-