Aantal personen: 4
-
Ingrediënten- 1 blik krab (250 gr)
- 1 schoongemaakte, in repen gesneden venkelknol
- 1 kop taugé (met kokend water overgoten)
- 1 groene paprika (van zaad ontdaan, in dunne repen)
- 1 rode peper (van zaad ontdaan, in repen)
- 1/4 theelepel zout
- 1/2 theelepel mosterdpoeder
- Versgemalen zwarte peper
- 1 eetlepel citroensap
- 1 eetlepel wijnazijn
- 6 eetlepels olijfolie
- 1 eetlepel sojasaus (geen ketjap!!)
-
Bereiding:- Snijd de krab in kleine stukjes, meng die met de venkel, de taugé en de paprika en schep alles losjes om
- Meng het zout, het citroensap, de mosterd, de peper en de azijn goed door elkaar
- Voeg de olie toe en klop het tot een glad mengsel
- Voeg de sojasaus toe en meng goed
- Schep dit mengsel, vlak voor het opdienen, losjes door de salade