Aantal personen: 2

Ingrediënten

  • 150 gr rundergehakt
  • Zout
  • Peper
  • Nootmuskaat
  • 1 theelepel milde paprikapoeder
  • 1/2 eetlepel paneermeel
  • 1 kruidenbouillontablet
  • 250 gr aardappelen in stukjes
  • 2 koolrabi’s in reepjes
  • 1 zakje witte saus (Knorr)
  • 20 fijngeknipte sprietjes bieslook

Bereiding:

  1. Meng het gehakt, zout, peper, het paprikapoeder en het paneermeel in een kom door elkaar en vorm hier kleine balletjes van
  2. Breng in een pan 1/2 liter water met het bouillontablet aan de kook, voeg de aardappelen en de koolrabi toe en laat ± 5 minuten koken
  3. Voeg de gehaktballetjes toe en kook alles in nog eens ± 10 minuten zachtjes gaar
  4. Maak intussen de saus volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking
  5. Breng op smaak met nootmuskaat en roer er de bieslook door
  6. Giet het gehakt-koolrabimengsel af en schep de saus erdoor