• Ingrediënten

    • 4 konijnenbouten
    • Zout
    • Peper
    • Tijm
    • 60 gram boter
    • 4 eierdooiers
    • Bouillon
    • 400 gram rijst
    • Foelie
    • Chutney


  • Bereiding:

    • Wrijf de bouten in met peper, zout en tijm
    • Verhit de boter en bak de bouten mooi bruin
    • Voeg wat koude boter toe en sluit dan de pan
    • Laat het vlees in ± 1 uur gaar worden
    • Giet de bouillon erbij en neem de bouten uit de pan
    • Doe de rijst met de foelie er in en laat deze op een laag vuur gaar worden, zodat de rijst droog wordt
    • Verwijder dan de foelie en veeg 1 eetlepel boter en 2 eierdooiers toe
    • Smeer de bouten in met chutney en leg ze in een ovenschaal met de rijst en de resterende, losgeklopte
      eierdooiers er bovenop
    • Zet de schaal in een warme oven en laat het gerecht goed warm en bruin worden