-
Ingrediënten- 4 konijnenbouten
- Zout
- Peper
- Tijm
- 60 gram boter
- 4 eierdooiers
- Bouillon
- 400 gram rijst
- Foelie
- Chutney
-
Bereiding:- Wrijf de bouten in met peper, zout en tijm
- Verhit de boter en bak de bouten mooi bruin
- Voeg wat koude boter toe en sluit dan de pan
- Laat het vlees in ± 1 uur gaar worden
- Giet de bouillon erbij en neem de bouten uit de pan
- Doe de rijst met de foelie er in en laat deze op een laag vuur gaar worden, zodat de rijst droog wordt
- Verwijder dan de foelie en veeg 1 eetlepel boter en 2 eierdooiers toe
- Smeer de bouten in met chutney en leg ze in een ovenschaal met de rijst en de resterende, losgeklopte
eierdooiers er bovenop - Zet de schaal in een warme oven en laat het gerecht goed warm en bruin worden