• Ingrediënten

    • 4 konijnfilets
    • 4 plakje spek
    • 4 laurierblaadjes
    • Rozemarijn
    • Tijm
    • Peper
    • Zout
    • Aluminiumfolie
    • 1 glas cognac
    • 4 el rozijnen
    • 1 el boter


  • Bereiding:

    • Zet de konijnen te weken in de cognac
    • Verpak de filets in een plakje spek en leg ze op een vel aluminiumfolie
    • Deponeer op ieder in spek gewikkeld konijn 1 laurierblad, wat rozemarijn, een snufje tijm, een eetlepel
      geweekte rozijnen en wat peper en zout
    • Doe op elke filet een klontje boter en vouw het aluminiumfolie losjes dicht
    • Zorg wel dat het goed afgesloten is
    • Verwarm de oven voor op 220 ° en leg de pakketjes gedurende 1 uur in de oven
    • Dien de pakketjes rechtstreek uit de oven op en geef er aardappelkroketten en vruchtencompote bij