-
Ingrediënten- 4 konijnfilets
- 4 plakje spek
- 4 laurierblaadjes
- Rozemarijn
- Tijm
- Peper
- Zout
- Aluminiumfolie
- 1 glas cognac
- 4 el rozijnen
- 1 el boter
-
Bereiding:- Zet de konijnen te weken in de cognac
- Verpak de filets in een plakje spek en leg ze op een vel aluminiumfolie
- Deponeer op ieder in spek gewikkeld konijn 1 laurierblad, wat rozemarijn, een snufje tijm, een eetlepel
geweekte rozijnen en wat peper en zout - Doe op elke filet een klontje boter en vouw het aluminiumfolie losjes dicht
- Zorg wel dat het goed afgesloten is
- Verwarm de oven voor op 220 ° en leg de pakketjes gedurende 1 uur in de oven
- Dien de pakketjes rechtstreek uit de oven op en geef er aardappelkroketten en vruchtencompote bij