Aantal personen: 4
-
Ingrediënten- 1 1/2 kg aardappelen
- Zout
- Peper
- 400 gr panklare knolselderij
- 2 eetlepels grove mosterd
- 1 dl zure room
- 1 rode paprika
- 1 courgette van 250 gr
- 2 eetlepels olie
- 1 theelepel sambal
- 2 eetlepels melk
- 4 eieren
- 2 eetlepels fijngeknipte bieslook
-
Bereiding:- Kook de geschilde aardappelen en de knolselderij in water met zout gaar
- Giet ze af en stamp ze met de mosterd, peper en zure room door elkaar
- Snijd intussen de paprika in stukjes en de courgette in plakjes
- Verhit de olie in een ruime pan en roerbak de paprika met de sambal 2 minuten
- Voeg de courgette toe en bak die 3 minuten mee
- Voeg de met de melk losgeklopte eieren toe en laat het ei al roerend stollen
- Breng op smaak met bieslook, peper en zout en verdeel het eimengsel over de stamppot