Aantal personen: 4


  • IngrediĆ«nten

    • 1 1/2 kg aardappelen
    • Zout
    • Peper
    • 400 gr panklare knolselderij
    • 2 eetlepels grove mosterd
    • 1 dl zure room
    • 1 rode paprika
    • 1 courgette van 250 gr
    • 2 eetlepels olie
    • 1 theelepel sambal
    • 2 eetlepels melk
    • 4 eieren
    • 2 eetlepels fijngeknipte bieslook


  • Bereiding:

    • Kook de geschilde aardappelen en de knolselderij in water met zout gaar
    • Giet ze af en stamp ze met de mosterd, peper en zure room door elkaar
    • Snijd intussen de paprika in stukjes en de courgette in plakjes
    • Verhit de olie in een ruime pan en roerbak de paprika met de sambal 2 minuten
    • Voeg de courgette toe en bak die 3 minuten mee
    • Voeg de met de melk losgeklopte eieren toe en laat het ei al roerend stollen
    • Breng op smaak met bieslook, peper en zout en verdeel het eimengsel over de stamppot