• Ingrediënten
    • 3 gele paprika’s
    • 1 blik artisjokharten, uitgelekt
    • 10 radijsjes in plakjes
    • 300 gram gerookte kip in dunne plakken
    • 250 gram geblancheerde broccoliroosjes
    • 1 bosje rucola of waterkers
    • voor de dressing:
    • 100 gram gorgonzola
    • 6 el slagroom
    • zout, peper
    • 1-2 tl dragon

  • Bereiding:
    • Verwarm de oven voor op 225 graden
    • Leg de paprika’s op een bakblik en rooster tot het vel zwartgeblakerd is
    • Doe de paprika’s in een gesloten plastic zak en laat 15 minuten uitdampen
    • Verwijder de zaadlijsten en het vel en snij de paprika in dunne reepjes.
    • Snijd de artisjokken in vieren en meng alle ingrediënten met elkaar
    • Schep de salade in ruime kommen en garneer met dressing en een takje dragon