Aantal personen: 2 – 3
- Ingrediënten
- 500 gram kipfilet
- zout, versgemalen zwarte peper
- 2 eetlepels pesto
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 pot sugocasa tomatensaus
- 2 eetlepels gedroogde tomaten
- 2 eetlepels zwarte olijven zonder pit
- 3 eetlepels slagroom
- paar takjes verse basilicum
- Bereiding:
- De kipfilet in dunne reepjes snijden, omscheppen met zout en peper naar smaak en met de
pesto 5 minuten laten marineren - De olie verhitten en de kipreepjes hierin omscheppend goudbruin bakken
- De saus erbij schenken
- De tomaten klein snijden en samen met de olijven en de room toevoegen
- Dit alles 15 minuten laten sudderen
- De basilicum blaadjes in reepjes snijden en erdoor roeren
- De kipfilet in dunne reepjes snijden, omscheppen met zout en peper naar smaak en met de