Aantal personen: 4
- Ingrediënten
- 1 pond kipfilet
- 4 eetlepels citroensap
- 6 eetlepels sojasaus,
- 1 theelepel sambal
- 1 theelepel gemberpoeder
- 6 druppels natrena vloeibaar
- 2 teentjes knoflook geperst
- peper zout
- 4 eetlepels mayonaise
- 4 eetlepels room
- 2 rode paprika´s
- 4 ons tauge
- Bereiding:
- Een marinade maken van de citroensap, sojasaus, sambal, gemberpoeder, natrena,
knoflook, peper en zout. - Kipfilet koken met zout, klein snijden en door de marinade doen.
- Dit 1 uur laten trekken.
- De mayonaise met room mengen, de paprika en kipfilet en marinade er door heen roeren.
- Op het laatst de tauge er door mengen.
- Een marinade maken van de citroensap, sojasaus, sambal, gemberpoeder, natrena,