Aantal personen: 4

  • Ingrediënten
    • 1 pond kipfilet
    • 4 eetlepels citroensap
    • 6 eetlepels sojasaus,
    • 1 theelepel sambal
    • 1 theelepel gemberpoeder
    • 6 druppels natrena vloeibaar
    • 2 teentjes knoflook geperst
    • peper zout
    • 4 eetlepels mayonaise
    • 4 eetlepels room
    • 2 rode paprika´s
    • 4 ons tauge


  • Bereiding:
    • Een marinade maken van de citroensap, sojasaus, sambal, gemberpoeder, natrena,
      knoflook, peper en zout.
    • Kipfilet koken met zout, klein snijden en door de marinade doen.
    • Dit 1 uur laten trekken.
    • De mayonaise met room mengen, de paprika en kipfilet en marinade er door heen roeren.
    • Op het laatst de tauge er door mengen.