aantal personen: 2


  • IngrediĆ«nten:

    • 1 dubbele kipfilet
    • 25 g boter
    • Zout
    • Peper
    • 1 pakje MonChou
    • 2 tl groene peperkorrels (potje)
    • 1/2 el citroensap
    • 4 el koffieroom
    • 1 bakje tuinkers


  • Bereiding:

    • Kipfilet halveren, bestrooien met peper en zout
    • Gaarbakken in de boter
    • MonChou, peperkorrels, citroensap en koffieroom mengen, 1/2 bakje tuinkers erboven vanbedje knippen
    • Goed door elkaar mengen
    • Kipfilet uit pan nemen en warm houden
    • MonChou-mengsel aan bakvet toevoegen
    • Al roerende in ca. 2 minuten door en door verwarmen
    • Op smaak brengen met zout
    • Kipfilet op borden doen, saus erover schenken
    • Garneren met rest van tuinkers
    • Lekker met gebakken krieltjes en worteltjes