Kerst recepten Mosterdsaus Door admin - 26 januari 2021 146 0 Facebook Twitter Pinterest WhatsApp Ingrediënten 1 eetlepel mosterd 3 eetlepels cognac 3 dl kalfsfond (pot, 380 ml) 50 gr koude boter, in klontjes Bereiding: Mosterd, cognac en fond zachtjes tot helft laten inkoken In delen boter erdoor roeren (niet meer laten koken) GERELATEERDE ARTIKELENMEER VAN DEZE AUTEUR asperges Asperges met ossetongboter 1 en 2 personen Farci van courgettes %3fdrinken Stay connected0VolgersVolg3,742VolgersVolg0AbonneesAbonneer Recipe categories1 en 2 personen61Groente54asperges48Vegetarisch5vis4Garnalen3salade3schotel3 Recipe of the day Asperges met ossetongboter asperges 2 februari 2021 Farci van courgettes 1 en 2 personen 30 januari 2021 %3fdrinken 27 januari 2021 %3f1a2 27 januari 2021 Asperges 27 januari 2021