Aantal personen: 4, nagerecht
-
Ingrediënten- 2 plakjes bakbacon, in reepjes
- 2 eetlepels pijnboompitten
- 2 eetlepels parmezaanse kaas, geraspt
- 4 eetlepels droog broodkruim
- 4 kleine stevige geitekaasjes
- 4 eetlepels olijfolie
- (4 schijfjes geroosterd stokbrood)
-
Bereiding:- Oven voorverwarmen op 200 graden
- Bacon in droge koekepan krokant bakken
- Pijnboompitten in droge koekepan goudgeel bakken
- Geraspte kaas met broodkruim mengen
- Geitekaasjes eerst door olie halen, dan door broodkruimmengsel wentelen
- In midden van oven kaasjes in ± 10 minuten bruin zacht bakken
- (Kaasjes op schijfjes stokbrood zetten)
- Bacon over kaasjes strooien en pijnboompitjes er omheen strooien
- Met friseesla serveren