Aantal personen: 4, nagerecht


  • Ingrediënten

    • 2 plakjes bakbacon, in reepjes
    • 2 eetlepels pijnboompitten
    • 2 eetlepels parmezaanse kaas, geraspt
    • 4 eetlepels droog broodkruim
    • 4 kleine stevige geitekaasjes
    • 4 eetlepels olijfolie
    • (4 schijfjes geroosterd stokbrood)


  • Bereiding:

    • Oven voorverwarmen op 200 graden
    • Bacon in droge koekepan krokant bakken
    • Pijnboompitten in droge koekepan goudgeel bakken
    • Geraspte kaas met broodkruim mengen
    • Geitekaasjes eerst door olie halen, dan door broodkruimmengsel wentelen
    • In midden van oven kaasjes in ± 10 minuten bruin zacht bakken
    • (Kaasjes op schijfjes stokbrood zetten)
    • Bacon over kaasjes strooien en pijnboompitjes er omheen strooien
    • Met friseesla serveren