aantal personen: 4


  • IngrediĆ«nten:


    • 350 gr in kleine blokjes gesneden gaar kalfsvlees

    • 1 schoongemaakte en kleingesneden kleine ui

    • 2 eetlepels fijngehakte peterselie

    • 1/3 theelepel gedroogde munt

    • 3 eetlepels olijf- of zonnebloemolie

    • 1 eetlepel azijn

    • Zout

    • Peper

    • Enkele blaadjes sla

    • 1 gepeld, in plakjes gesneden hardgekookt ei


  • Bereiding:


    • Doe de blokjes vlees, de kleingesneden ui, de fijngehakte peterselie en de munt in een schaal

    • Roer van de olie met de azijn en wat zout en peper in een kommetje een sausje

    • Schenk het sausje over de salade en schep alles goed dooreen

    • Leg wat blaadjes sla op een schaal en drapeer hier de vleessalade op

    • Garneer de salade met de plakjes ei