aantal personen: 4
-
Ingrediënten:-
4 dunne kalfsschnitzels -
Peper uit de molen -
2 dunne plakken boerenham -
Italiaanse pesto (basilicumsaus, potje) -
Bloem -
1 eiwit -
Droog broodkruim of paneermeel -
2 el bak- en braadboter -
3 el olie
-
-
Bereiding:-
Kalfsschnitzels halveren en inwrijven met wat peper uit de molen -
Boerenham-plakken halveren en bijsnijden en op 4 kalfslapjes leggen -
Met tl. pesto bestrijken -
Afdekken met kalfslapje, vaststeken met prikker -
Door bloem wentelen, door losgeklopt eiwit halen en door broodkruim wentelen -
In vlakke ruime koekepan boter en olie verhitten, kalfspakketjes aan beide kanten 20 sec. bakken, in ovenschaal leggen -
De schotel 20 min. in een voorverwarmde oven van 225 graden schuiven
-