aantal personen: 4


  • IngrediĆ«nten:


    • 4 dunne kalfsschnitzels

    • Peper uit de molen

    • 2 dunne plakken boerenham

    • Italiaanse pesto (basilicumsaus, potje)

    • Bloem

    • 1 eiwit

    • Droog broodkruim of paneermeel

    • 2 el bak- en braadboter

    • 3 el olie


  • Bereiding:


    • Kalfsschnitzels halveren en inwrijven met wat peper uit de molen

    • Boerenham-plakken halveren en bijsnijden en op 4 kalfslapjes leggen

    • Met tl. pesto bestrijken

    • Afdekken met kalfslapje, vaststeken met prikker

    • Door bloem wentelen, door losgeklopt eiwit halen en door broodkruim wentelen

    • In vlakke ruime koekepan boter en olie verhitten, kalfspakketjes aan beide kanten 20 sec. bakken, in ovenschaal leggen

    • De schotel 20 min. in een voorverwarmde oven van 225 graden schuiven