aantal personen: 4

  • IngrediĆ«nten:
    • 350 gr in kleine blokjes gesneden gaar kalfsvlees
    • 1 schoongemaakte en kleingesneden kleine ui
    • 2 eetlepels fijngehakte peterselie
    • 1/3 theelepel gedroogde munt
    • 3 eetlepels olijf- of zonnebloemolie
    • 1 eetlepel azijn
    • Zout
    • Peper
    • Enkele blaadjes sla
    • 1 gepeld, in plakjes gesneden hardgekookt ei

  • Bereiding:
    • Doe de blokjes vlees, de kleingesneden ui, de fijngehakte peterselie en de munt in een schaal
    • Roer van de olie met de azijn en wat zout en peper in een kommetje een sausje
    • Schenk het sausje over de salade en schep alles goed dooreen
    • Leg wat blaadjes sla op een schaal en drapeer hier de vleessalade op
    • Garneer de salade met de plakjes ei