aantal personen: 4


  • IngrediĆ«nten:


    • Broodkruim van 1 snee wit brood

    • 10 teentjes knoflook

    • 4 el olijfolie

    • 800 gr kalfsfricassee in stukjes

    • 4 el tomatenpuree

    • Tijm

    • Marjolein

    • Peper

    • Zout

    • 2 glazen droge witte wijn

    • 200 gr wilde rijst


  • Bereiding:


    • Verkruimel het broodkruim en pel de teentjes knoflook

    • Verhit de olijfolie in een brede kookpan en bak de stukken kalfsvlees aan alle kanten mooi bruin

    • Voeg het broodkruim, knoflook, tomatenpuree, tijm, marjolein, peper en zout toe en tenslotte de wijn

    • Zet het deksel op de pan en laat alles 1 uur zachtjes stoven

    • Kook de wilde rijst in ongeveer 40-45 minuten gaar en geef hem bij het vlees