aantal personen: 4
- Ingrediënten
- 4 grote kabeljauwfilet
- beetje zout
- 200 gram boter
- 2 teentjes knoflook
- naar smaak wat peterselie
- naar smaak wat verse bieslook
- 2 stuks citroenen
- Bereiding:
- Roer de boter los met het zout, de gehakte knoflook, de fijngemaakte peterselie en de fijngeknipte bieslook
- Roer er dan het citroensap van 1 citroen door, rol de boter in aluminiumfolie en laat het opstijven en verdeel hem in plakjes
- Leg op elk stuk vis een plakje kruidenboter, vouw de vis dubbel en steek hem vast met een houten prikker
- Verpak elk stuk in aluminiumfolie. Leg de pakjes in een voorverwarmde oven en laat ze gaar worden
- Serveer de pakjes gesloten en laat ieder het op zijn bord openen. Geef bij de vis een schijfje citroen en wat fijngeknipte peterselie