aantal personen: 4

  • IngrediĆ«nten
    • 4 grote kabeljauwfilet
    • beetje zout
    • 200 gram boter
    • 2 teentjes knoflook
    • naar smaak wat peterselie
    • naar smaak wat verse bieslook
    • 2 stuks citroenen

  • Bereiding:
    • Roer de boter los met het zout, de gehakte knoflook, de fijngemaakte peterselie en de fijngeknipte bieslook
    • Roer er dan het citroensap van 1 citroen door, rol de boter in aluminiumfolie en laat het opstijven en verdeel hem in plakjes
    • Leg op elk stuk vis een plakje kruidenboter, vouw de vis dubbel en steek hem vast met een houten prikker
    • Verpak elk stuk in aluminiumfolie. Leg de pakjes in een voorverwarmde oven en laat ze gaar worden
    • Serveer de pakjes gesloten en laat ieder het op zijn bord openen. Geef bij de vis een schijfje citroen en wat fijngeknipte peterselie