• IngrediĆ«nten:


    • 1 1/2 kop bloem

    • 1/2 theelepel zout

    • 1/2 theelepel suiker

    • 1 theelepel bakpoeder

    • 1/2 kop boter, in stukjes

    • 3 eidooiers

    • 1/3 kop melk

    • 2 eiwitten

    • 1 1/2 kop geraspte pittige kaas

    • 1/2 theelepel chilipoeder

  • Bereiding:


    • Doe de bloem met zout, suiker en bakpoeder in een kom

    • Voeg de boter toe en snijd die met een spatel of 2 messen door de bloem

    • Klop de dooiers los en meng ze met de melk

    • Roer dit door de bloem tot een zacht deeg

    • Wikkel het in waspapier en leg het 1 uur in de koelkast

    • Klop het eiwit stijf en schep er de geraspte kaas en de chilipoeder door

    • Rol het deeg zo dun mogelijk uit op een met bloem bestrooide plank

    • Snijd met een glas 48 rondjes uit het deeg

    • Leg het kaasmengsel op de helft van de rondjes en bedek ze met de overblijvende rondjes

    • Maak de randen nat met wat water en druk ze tegen elkaar

    • Schik de pasteitjes op een bakblik en bak ze 15 minuten in de oven op ca. 190 graden