aantal personen: 4
-
Ingrediënten:-
200 g Volkoren macaroni -
150 g kleine champignons -
2 stengels bleekselderij -
2 tomaten -
1 ui -
3 eieren, hardgekookt -
150 g belegen Leidse kaas -
1 klein blik perziken op sap -
1 krop sla -
Dressing: -
1,5 dl Bulgaarse yoghurt -
zout, peper -
3 theelepels kerrie
-
-
Bereiding:-
Kook de macaroni met zout volgens de algemene bereidingswijze op het pak -
Spoel de pasta met koud water af en laat deze verder afkoelen -
Kook de champignons 3 minuten en laat ze uitlekken en afkoelen -
Snijd de bleekselderij in dunne plakjes -
Snijd de tomaten in stukjes, snipper de ui, hak de eieren in grove stukjes -
Snijd de uitgelekte perziken in stukjes en de Leidse kaas in blokjes -
Roer de ingrediënten voor de dressing door elkaar en meng deze met macaroni, groenten, kaas, ei en perziken -
Breng de salade eventueel op smaak met zout en peper -
Bedek een schaal met sla, schep de kaas-eisalade erop en garneer met perzikschijfjes -
U kunt ook een blauwschimmelkaas (bijvoorbeeld gorgonzola, danablue) in plaats van Leidse kaas gebruiken
-