Aantal personen: 4
-
Ingrediënten- Een stukje kokos van ± 1/4 kokosnoot
- 1 1/2 eetlepel olie
- 350 gr Quornstukjes
- 2 theelepels garam masala
- Peper
- Zout
- 50 gr gezouten cashewnoten
- 1 dl Griekse yoghurt op kamertemperatuur
- 4 dl melk
- 1 zakje aardappelpureepoeder (uit een pakje met 2 zakjes)
- 500 gr panklare, fijngesneden andijvie
- 1 eetlepel kerriepoeder
- 3 eetlepels fijngeknipte bieslook
-
Bereiding:- Schaaf voor de garnering met een kaasschaaf ± 3 eetlepels kokosschilfers van de
kokos en rasp de rest fijn - Verhit de olie en bak de Quornstukjes met de garam masala, peper en zout naar smaak en
de cashewnoten omscheppend in 7 minuten bruin - Voeg de yoghurt en 1 dl warm water toe en verwarm op een laag vuur, niet meer koken!
- Breng intussen de melk met 3 dl water aan de kook
- Roer er met een garde de inhoud van het zakje aardappelpureepoeder door
- Schep er de andijvie en de geraspte kokos, het kerriepoeder en wat peper en zout naar
smaak door en warm alles al omscheppend door - Verdeel de Quornstukjes over de stamppot en garneer met bieslook en
kokosschilfers
- Schaaf voor de garnering met een kaasschaaf ± 3 eetlepels kokosschilfers van de