• Ingrediënten

    • 4 bekertjes roomyoghurt perzik-passievrucht (á 135 gr, Mona)
    • 1 blikje mangoschijfjes (netto 310 gr, Royal Mail)
    • 2 eetlepels suiker
    • 2 kiwi’s
    • 2 passievruchten
    • (keukenmachine)


  • Bereiding:

    • Zet de bekertjes roomyoghurt ± 2 1/2 uur in de diepvries
    • Laat intussen de mango in een zeef uitlekken (het sap wordt niet gebruikt)
    • Pureer de mango met de suiker in een keukenmachine (of wrijf ze boven een kom door een zeef)
    • Schil de kiwi’s (snijd een eventuele harde kern eruit), snijd ze in kleine stukjes en schep die door de mangosaus
    • Zet dit tot het gebruik afgedekt in de koelkast
    • Stort het yoghurtijs op 4 bordjes en schep de mangosaus eromheen
    • Halveer de passievruchten, schep er met een lepeltje het vruchtvlees uit en verdeel dit over het ijs