-
Ingrediënten- 4 bekertjes roomyoghurt perzik-passievrucht (á 135 gr, Mona)
- 1 blikje mangoschijfjes (netto 310 gr, Royal Mail)
- 2 eetlepels suiker
- 2 kiwi’s
- 2 passievruchten
- (keukenmachine)
-
Bereiding:- Zet de bekertjes roomyoghurt ± 2 1/2 uur in de diepvries
- Laat intussen de mango in een zeef uitlekken (het sap wordt niet gebruikt)
- Pureer de mango met de suiker in een keukenmachine (of wrijf ze boven een kom door een zeef)
- Schil de kiwi’s (snijd een eventuele harde kern eruit), snijd ze in kleine stukjes en schep die door de mangosaus
- Zet dit tot het gebruik afgedekt in de koelkast
- Stort het yoghurtijs op 4 bordjes en schep de mangosaus eromheen
- Halveer de passievruchten, schep er met een lepeltje het vruchtvlees uit en verdeel dit over het ijs