Aantal personen: 2


  • Ingrediënten

    • 2 zakjes kant-en-klaar cappuccinopoeder (Nestlé)
    • 75 gr suiker
    • 3/4 dl melk
    • 1/8 liter slagroom
    • 1 perzik
    • Cacaopoeder


  • Bereiding:

    • Roer het cappuccinopoeder en de suiker in een kom door elkaar
    • Verwarm de melk en voeg die al roerend bij het cappuccinomengsel
    • Blijf roeren tot de suiker is opgelost
    • Laat het mengsel afkoelen
    • Klop de slagroom bijna stijf en spatel de room door het cappuccinomengsel
    • Laat het cappuccino-ijs in het vriesvak of in de diepvries in 2-3 uur bevriezen
    • Schep het mengsel elk half uur goed door
    • Schil de perzik en snijd hem in schijfjes
    • Schep het ijs in 2 coupes en garneer met de perzikschijfjes en wat cacaopoeder