• IngrediĆ«nten

    • 1/2 liter aardbeienroomijs
    • 1/2 zakje garneeramandelen Ć” 45 gr
    • 1 eetlepel boter
    • 3 eetlepels vloeibare honing
    • 2 eetlepels Pernod
    • 100 gr aardbeien
    • IJsbolletjeslepel


  • Bereiding:

    • Neem het ijs uit de diepvries
    • Hak de amandelen grof, rooster ze in een droge koekenpan in 2 minuten goudbruin en
      laat ze op een bord afkoelen
    • Smelt de boter op laag vuur in dezelfde koekenpan en roer de honing en de Pernod
      erdoor
    • Neem de pan van het vuur en roer de amandelen door de saus
    • Was de aardbeien en laat ze uitlekken
    • Schep in 4 schaaltjes elk 2 bolletjes ijs, schep de saus erover en garneer met de amandelen
      en de aardbeien