• IngrediĆ«nten

    • 6 eetlepels vloeibare honing
    • 100 gr gepelde, grof gehakte walnoten
    • 1 liter aardbeienroomijs
    • 500 gr aardbeien in stukjes
    • 2 eetlepels poedersuiker
    • Ingevet bakpapier


  • Bereiding:

    • Verwarm de honing met de stukjes walnoot zachtjes 3 minuten en neem de pan van het
      vuur
    • Schep het notenmengsel op het bakpapier
    • Kook de aardbeien 2 minuten met de poedersuiker en 1 eetlepel water en pureer het
      mengsel daarna in een foodprocessor of met een staafmixer
    • Laat het 15 minuten afkoelen
    • Neem het ijs uit vriezer en laat het in 5 minuten iets zachter worden
    • Roer de aardbeienpuree direct door ijs en zet het tot het gebruik in de vriezer terug
    • Schep het ijs in bakjes en schep de honing-walnoten erop